REPORT FOR: Statistics - Dunbar Virtual Invitational
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 62.848     STANDARD DEVIATION: 32.754     MEDIAN SCORE: 66

Average number of questions left blank: 7.7
Average number of questions answered incorrectly: 5.3
Average number of questions answered correctly: 17

Question #1:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 48.5% 6.1% 9.1% 0.0% 3.0%        33.3% 18.2% 48.5%
Number of students (out of 33)162301      11616

Question #2:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.0% 3.0% 42.4% 6.1% 6.1%        39.4% 18.2% 42.4%
Number of students (out of 33)111422      13614

Question #3:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.1% 0.0% 84.8% 0.0% 0.0%        3.0% 12.1% 84.8%
Number of students (out of 33)402800      1428

Question #4:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 24.2% 66.7% 0.0% 3.0% 0.0%        6.1% 27.3% 66.7%
Number of students (out of 33)822010      2922

Question #5:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 3.0% 3.0% 75.8% 9.1%        9.1% 15.2% 75.8%
Number of students (out of 33)011253      3525

Question #6:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.0% 81.8% 3.0% 9.1% 0.0%        3.0% 15.2% 81.8%
Number of students (out of 33)127130      1527

Question #7:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 93.9% 3.0% 0.0% 3.0%        0.0% 6.1% 93.9%
Number of students (out of 33)031101      0231

Question #8:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 66.7% 24.2% 0.0% 0.0% 3.0%        6.1% 27.3% 66.7%
Number of students (out of 33)228001      2922

Question #9:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 3.0% 45.5% 6.1% 15.2%        21.2% 33.3% 45.5%
Number of students (out of 33)311525      71115

Question #10:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 57.6% 0.0% 0.0% 18.2% 0.0%        24.2% 18.2% 57.6%
Number of students (out of 33)190060      8619

Question #11:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 6.1% 81.8% 0.0%        12.1% 6.1% 81.8%
Number of students (out of 33)002270      4227

Question #12:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 9.1% 0.0% 0.0% 72.7%        9.1% 18.2% 72.7%
Number of students (out of 33)330024      3624

Question #13:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 51.5% 0.0% 0.0% 3.0%        36.4% 12.1% 51.5%
Number of students (out of 33)317001      12417

Question #14:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 48.5% 15.2% 15.2% 0.0% 6.1%        15.2% 36.4% 48.5%
Number of students (out of 33)165502      51216

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 81.8% 3.0% 0.0% 3.0% 3.0%        9.1% 9.1% 81.8%
Number of students (out of 33)271011      3327

Question #16:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 48.5% 6.1% 6.1% 24.2%        15.2% 60.6% 24.2%
Number of students (out of 33)016228      5208

Question #17:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.1% 12.1% 12.1% 9.1% 6.1%        54.5% 36.4% 9.1%
Number of students (out of 33)24432      18123

Question #18:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 75.8% 3.0% 0.0% 0.0% 6.1%        15.2% 9.1% 75.8%
Number of students (out of 33)251002      5325

Question #19:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 3.0% 3.0% 63.6% 3.0%        27.3% 9.1% 63.6%
Number of students (out of 33)011211      9321

Question #20:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 3.0% 66.7% 3.0% 0.0%        27.3% 6.1% 66.7%
Number of students (out of 33)012210      9222

Question #21:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 3.0% 45.5% 3.0% 0.0%        39.4% 15.2% 45.5%
Number of students (out of 33)311510      13515

Question #22:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 3.0% 9.1% 36.4% 6.1%        45.5% 18.2% 36.4%
Number of students (out of 33)013122      15612

Question #23:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 81.8% 0.0% 3.0% 3.0% 0.0%        12.1% 6.1% 81.8%
Number of students (out of 33)270110      4227

Question #24:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 75.8% 3.0% 3.0% 0.0% 0.0%        18.2% 6.1% 75.8%
Number of students (out of 33)251100      6225

Question #25:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 18.2% 3.0% 27.3% 0.0%        51.5% 21.2% 27.3%
Number of students (out of 33)06190      1779

Question #26:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.1% 6.1% 51.5% 3.0% 0.0%        33.3% 15.2% 51.5%
Number of students (out of 33)221710      11517

Question #27:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 3.0% 3.0% 15.2% 3.0% 12.1%        63.6% 24.2% 12.1%
Number of students (out of 33)11514      2184

Question #28:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 15.2% 9.1% 0.0% 3.0%        72.7% 12.1% 15.2%
Number of students (out of 33)05301      2445

Question #29:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 78.8% 3.0%        18.2% 3.0% 78.8%
Number of students (out of 33)000261      6126

Question #30:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 39.4% 3.0% 3.0% 6.1% 0.0%        48.5% 12.1% 39.4%
Number of students (out of 33)131120      16413

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st120American Heritage (Plantation) Jake BuchsbaumACCBDBBACADEBAAEDADCCDAADCEBDA
2nd105American Heritage (Plantation) Dev JayramACCBDBBACADEBAAEBADCBDAADAEBDA
3rd105American Heritage (Plantation) Soha BhuttaACCBDBBACADEBCAEBADCCDAADCECDA
4th95American Heritage - Boca/Delray Cameron SilvermanCDCBDBBACADEBAAEBADCCDAABCCBDA
5th94Doral Academy High Steven DiazACCBDBBACADEBAABEADC AADC DA
6th94Suncoast Aarnav Gautam CCBDBBACADEBEAC ADCCDAADC DA
7th93Cypress Bay Priyanka AdhikariAACBDBBAC DEBAAECADCCDAA CB DA
8th87Cypress Bay Andrei ChekmasovACABDBBACADEBAABEADCAEAADC DA
9th86American Heritage - Boca/Delray Sruthi KaranamACCBDBBACADEEBAE ADCCEAABCABEA
10th86Suncoast Sultan KhanfarACCADBBACACE AA ADCC AADCE D
11th86American Heritage (Plantation) Carolina SardinasACCADBEAAADABBAEDADCCDAADCD DA
12th82Lawton Chiles High School Bryan ParkACCBDBBACADEBABBAADCADAA C EDD
13th80Seminole (Seminole) ANEESH CHERUKURIECCBDBBAE DE AABAADCCDAA C DA
14th78Middleton Estella TuAECBDBBA ADEBAA AD AA C CDA
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th69Sickles Allison NaughtonACCBDBBACADE CDB A C AA C D
16th69Deerfield Beach Amarta CeciA CBDBBABADE AAD A CCCA C D
17th66Berkeley Prep Tucker Hurst CBDBBA DE AAB A CCDAA C D
18th65Rickards High School Prabhas KurapatiBDCADBBA ADEBAABCADB AADD DA
19th64Mast Academy Connor Griffiths CADBBACADABCAB ADCC AA D
20th63King Rahul Vijay CCADCBAEADE BAB ADCCDAA D
21st60Dunbar High School Matthew MolczykA CBDABBEDDBBCAB ADCCDAABC D
22nd56Sickles Lucas Ospina CBDBBB DB AE ADCCCAA DD
23rd54Rickards High School Anjali Mital CBDBBBC DEBAABD AA
24th43Monarch High Ursa Pillay CBDBBA A BAAB A
25th31Stoneman Douglas Maverick Reynolds CBDDBEDDDB AB AE AABB D
26th28Palm Harbor University High Tina Wang A BBACA A BAC A D
27th25Monarch High Carlie NussbaumACCAEBBBADDEACABCECCDCCCCCCCDC
28th25Eastside Ajay PooranA AA BBBE DEBAED A A
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
29th23Ferguson Joyce Borges B E A AD AB
30th15Middleton Casey MooreC CBEBBBEDD
31st15Monarch High Allison KirbyBBCAEBBBADDEABABBBBCABDBBBCBDB
32nd14Lawton Chiles High School Harshil Pahuja CDCDBBDDCEAE BCEDD AA C D
33rd-2Palm Beach Gardens Danielle DeatonCEABBDC