REPORT FOR: Geometry - FAMAT January Regional (Virtual) 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 5.5     STANDARD DEVIATION: 9.772     MEDIAN SCORE: 5.5

Average number of questions left blank: 10.5
Average number of questions answered incorrectly: 14.5
Average number of questions answered correctly: 5

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 50.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00100      110

Question #2:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 100.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 2)00020      002

Question #3:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 50.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00001      110

Question #4:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 100.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 2)02000      002

Question #5:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 50.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00001      110

Question #6:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00000      200

Question #7:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 50.0% 0.0% 0.0%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 2)01100      020

Question #8:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 50.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 0.0% 50.0%
Number of students (out of 2)10000      101

Question #9:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)01000      110

Question #10:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 0.0% 50.0% 0.0%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 2)01010      020

Question #11:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 50.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00010      110

Question #12:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 0.0% 50.0%
Number of students (out of 2)01000      101

Question #13:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 50.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00100      110

Question #14:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00000      200

Question #15:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 50.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00001      110

Question #16:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 50.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00100      110

Question #17:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)01000      110

Question #18:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 50.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 0.0% 50.0%
Number of students (out of 2)10000      101

Question #19:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 100.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 2)00020      002

Question #20:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 50.0% 0.0%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00010      020

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00000      110

Question #22:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 2)01000      020

Question #23:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00000      110

Question #24:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 50.0%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00001      020

Question #25:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00000      110

Question #26:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00000      110

Question #27:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        50.0% 50.0% 0.0%
Number of students (out of 2)00000      110

Question #28:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 50.0% 50.0%
Number of students (out of 2)01000      011

Question #29:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 2)01000      020

Question #30:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 50.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 2)10000      020

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st12Gainesville High School Caroline PulliamCDEBE BABDDBC ECBADD B E BBA
2nd-1Flagler Palm Coast High School michael johnson D B C B D___________