REPORT FOR: Calculus - February 2021 Remote Regional - Region 5
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 51.771     STANDARD DEVIATION: 28.707     MEDIAN SCORE: 48.5

Average number of questions left blank: 10.6
Average number of questions answered incorrectly: 5.1
Average number of questions answered correctly: 14.2

Question #1:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.2% 8.3% 35.4% 4.2% 8.3%        39.6% 25.0% 35.4%
Number of students (out of 48)241724      191217

Question #2:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.3% 2.1% 2.1% 47.9% 18.8%        22.9% 58.3% 18.8%
Number of students (out of 48)311239      11289

Question #3:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 16.7% 20.8% 31.3% 12.5%        18.8% 68.8% 12.5%
Number of students (out of 48)0810156      9336

Question #4:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 83.3% 0.0% 0.0% 4.2% 2.1%        10.4% 6.3% 83.3%
Number of students (out of 48)400021      5340

Question #5:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.1% 4.2% 2.1% 35.4% 4.2%        52.1% 12.5% 35.4%
Number of students (out of 48)121172      25617

Question #6:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.1% 29.2% 6.3% 0.0% 10.4%        52.1% 18.8% 29.2%
Number of students (out of 48)114305      25914

Question #7:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.2% 0.0% 70.8% 2.1% 10.4%        12.5% 16.7% 70.8%
Number of students (out of 48)203415      6834

Question #8:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 83.3% 4.2% 0.0% 6.3%        6.3% 10.4% 83.3%
Number of students (out of 48)040203      3540

Question #9:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 35.4% 10.4% 0.0% 0.0% 10.4%        43.8% 20.8% 35.4%
Number of students (out of 48)175005      211017

Question #10:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 33.3% 6.3% 0.0% 6.3%        54.2% 12.5% 33.3%
Number of students (out of 48)016303      26616

Question #11:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 8.3% 2.1% 54.2% 2.1%        33.3% 12.5% 54.2%
Number of students (out of 48)041261      16626

Question #12:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 64.6% 0.0% 2.1% 16.7%        16.7% 18.8% 64.6%
Number of students (out of 48)031018      8931

Question #13:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.1% 2.1% 14.6% 2.1% 12.5%        66.7% 18.8% 14.6%
Number of students (out of 48)11716      3297

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.1% 0.0% 47.9% 2.1% 2.1%        45.8% 6.3% 47.9%
Number of students (out of 48)102311      22323

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 41.7% 4.2% 0.0% 4.2% 6.3%        43.8% 14.6% 41.7%
Number of students (out of 48)202023      21720

Question #16:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 6.3% 10.4% 39.6%        43.8% 45.8% 10.4%
Number of students (out of 48)003519      21225

Question #17:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.1% 72.9% 6.3% 2.1% 4.2%        12.5% 14.6% 72.9%
Number of students (out of 48)135312      6735

Question #18:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 41.7% 2.1% 4.2% 6.3% 4.2%        41.7% 16.7% 41.7%
Number of students (out of 48)201232      20820

Question #19:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 27.1% 0.0% 6.3% 4.2%        62.5% 10.4% 27.1%
Number of students (out of 48)013032      30513

Question #20:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.2% 70.8% 0.0% 0.0% 4.2%        20.8% 8.3% 70.8%
Number of students (out of 48)234002      10434

Question #21:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.1% 43.8% 2.1% 2.1% 8.3%        41.7% 14.6% 43.8%
Number of students (out of 48)121114      20721

Question #22:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.3% 0.0% 47.9% 0.0% 0.0%        45.8% 6.3% 47.9%
Number of students (out of 48)302300      22323

Question #23:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 4.2% 58.3% 0.0% 6.3%        31.3% 10.4% 58.3%
Number of students (out of 48)022803      15528

Question #24:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 58.3% 4.2% 2.1% 6.3%        29.2% 12.5% 58.3%
Number of students (out of 48)028213      14628

Question #25:     Correct Answer: D or E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.1% 2.1% 0.0% 27.1% 8.3%        60.4% 4.2% 35.4%
Number of students (out of 48)110134      29217

Question #26:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 50.0% 14.6% 4.2% 2.1%        29.2% 20.8% 50.0%
Number of students (out of 48)024721      141024

Question #27:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 58.3% 0.0% 4.2% 0.0% 4.2%        33.3% 8.3% 58.3%
Number of students (out of 48)280202      16428

Question #28:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.1% 6.3% 29.2% 2.1%        60.4% 10.4% 29.2%
Number of students (out of 48)013141      29514

Question #29:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 43.8% 0.0% 0.0% 6.3% 14.6%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 48)210037      0048

Question #30:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.1% 0.0% 58.3% 4.2% 4.2%        31.3% 10.4% 58.3%
Number of students (out of 48)102822      15528

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st115American Heritage - Boca/Delray Ritvik TeegavarapuCEEADBCBABDBCCAEBABBBCCBDBADAC
2nd115Doral Academy High Diana BishopCEDADBCBABDBCCADBABBBCCBEBADAC
3rd105American Heritage (Plantation) Jose RamirezCDCADBCBABDBECADBABBBCCBDBADEC
4th100Cypress Bay Vishal SureshCEEADBCBACDECCAEBABBBCCBDBACAC
5th100American Heritage (Plantation) Saathvik SelvanCEEADBCBEBDBECAEBEBBBCCBDBADEC
6th95American Heritage (Plantation) Albert LuCECADBCBBBDBEDADBEBBBCCBDBADEC
7th95American Heritage - Boca/Delray Kiran SpencerEDBADBCBABDBECAEBABBBCCBDBADAC
8th80Ransom Everglades Alexandre Van LidthCDCAD CBA D AEBADBBCCBDBADDC
9th80West Broward High School Alejandro LeonCDBAD CBA BB EBABBBCCBDBADEC
10th75Cypress Bay Emily LuCDCADBCEA DE EDB BBBCCB BADAC
11th74Cypress Bay Allison ComiteCDDA CB DB CA BA BBCCB BA AC
12th72Community School of Naples Jordan HochmanCDBADBCCA DB CACBDEBBCCEDBADEE
13th67Ransom Everglades Yuhan Liu DEA CBBBDE CAEBD B CCB BADAC
14th58TERRA Environmental Research Institute ETHAN TIEUCDDA C ABDB AEBA BECCD BC DC
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th56American Heritage (Plantation) Aryaan VermaEDBABECBBBEECCAEB BBBACEEDADAC
16th55Saint Andrew's School Letian WuCACDDBCEAEBBCEAEBCEBAACBDCADAC
17th55Riviera Preparatory School Natalia GuedesBEDADBAB BDB CA BB CB CA
18th55Mast Academy Matheus NoronhaDEDAACCBBBBEDCACDABBBCBCBBADAC
19th54Mast Academy Jared GrossmanCDDA CB DBECDEBABB CE BA A
20th52Millennium 6-12 Collegiate Academy Natalie SchlechtE CA CBA B EBA BCCBDE AC
21st51Riviera Preparatory School Andrea CharurBEDADBAB BDB CA B CB CA
22nd50American Heritage - Boca/Delray Maria (Bernie) Baschkier DEA CBA B BDB B C B AC
23rd49Saint Andrew's School Zhongxuan(Daniel) WangCDDA CB DB B B CCB CA E
24th49Coral Glades Valentina Celis DBAD CB DB B B CB DA AC
25th48Saint Andrew's School Bella Kamholtz CA CBE DBCC EB B C CA C
26th47Doral Academy High Juan Esquivel DEA CBAE E C EB E CB BA AC
27th45American Heritage (Plantation) Srihari GotluruBBBAEADCBBCBACDEBDDBBCCBDBABDC
28th44Doral Academy High Kevin Rodriguez DDAE C BDE AEB CCCBECAEAC
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
29th41Western Vraj Patel DCADECBEE B C BBC E BA D
30th40American Heritage - Boca/Delray Junyi (Valentina) ZhangCEDABCCBACDBBCAEABDBDAECABCCAC
31st37Ransom Everglades Arjun BadwalCDBA EBE BBE A BA BB C A
32nd37Coral Reef Ally Aguado DA ECB C BA B D CEC
33rd34Western Joseluis Herrera DDA EB DE E B C BEBE AC
34th33Coral Reef Rohan Joshi DCA CB DB C BA AE
35th32Saint Andrew's School Venus WangDDCACBCEE DBCCB B E C
36th31Saint Andrew's School Claire NottmanADDD EEBA DB C EBC E B BA
37th27Riviera Preparatory School Jenna Weber B B B B A B C
38th27Deerfield Beach Anisa JeanB EB B CECB E CB A A
39th27Saint Andrew's School Nicole ZanchettaACB DEEBA BA B B A
40th26Coral Reef Regina Pina A CB DB E B E
41st26Riviera Preparatory School Josu Gaubeka B B B A B A B C
42nd24Mason Classical Academy High Kendall McCann A CB D C EB BE C
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
43rd21Coral Glades Jamin Chung A C B E A B B D
44th21Coral Reef Marian Gonz├ílez Fern├índez DDE CB C A CAB BB E
45th20Naples Emilee Huynh A B B A
46th19Coral Reef Richard Tijerino A A CB B
47th11Coral Reef Gabriel Bariviera A B B
48th10Coral Reef Justin FernandezE DA B