REPORT FOR: Statistics - February 6 2021 Regional AHN
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 39.8     STANDARD DEVIATION: 19.684     MEDIAN SCORE: 41

Average number of questions left blank: 11.8
Average number of questions answered incorrectly: 6.6
Average number of questions answered correctly: 11.6

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 100.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 5)00050      005

Question #2:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 80.0% 20.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 20.0% 80.0%
Number of students (out of 5)41000      014

Question #3:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 80.0% 0.0%        20.0% 0.0% 80.0%
Number of students (out of 5)00040      104

Question #4:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 0.0% 0.0% 80.0% 0.0%        0.0% 20.0% 80.0%
Number of students (out of 5)10040      014

Question #5:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 100.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 5)50000      005

Question #6:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 40.0% 0.0% 40.0% 0.0%        0.0% 60.0% 40.0%
Number of students (out of 5)12020      032

Question #7:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 20.0% 0.0% 20.0%        60.0% 20.0% 20.0%
Number of students (out of 5)00101      311

Question #8:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 0.0% 20.0% 0.0% 20.0%        40.0% 40.0% 20.0%
Number of students (out of 5)10101      221

Question #9:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 0.0% 40.0% 0.0% 0.0%        40.0% 20.0% 40.0%
Number of students (out of 5)10200      212

Question #10:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 20.0% 20.0%        60.0% 20.0% 20.0%
Number of students (out of 5)00011      311

Question #11:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 20.0% 0.0% 0.0% 20.0%        60.0% 20.0% 20.0%
Number of students (out of 5)01001      311

Question #12:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 5)00000      500

Question #13:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 40.0% 20.0% 0.0% 40.0% 0.0%        0.0% 60.0% 40.0%
Number of students (out of 5)21020      032

Question #14:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 40.0% 20.0% 0.0% 0.0% 0.0%        40.0% 20.0% 40.0%
Number of students (out of 5)21000      212

Question #15:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 20.0% 0.0% 0.0%        80.0% 0.0% 20.0%
Number of students (out of 5)00100      401

Question #16:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 0.0% 40.0% 0.0% 0.0%        40.0% 20.0% 40.0%
Number of students (out of 5)10200      212

Question #17:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 20.0% 40.0% 0.0% 0.0%        40.0% 60.0% 0.0%
Number of students (out of 5)01200      230

Question #18:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 0.0% 0.0% 20.0% 0.0%        60.0% 20.0% 20.0%
Number of students (out of 5)10010      311

Question #19:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 40.0% 20.0% 0.0% 20.0% 0.0%        20.0% 60.0% 20.0%
Number of students (out of 5)21010      131

Question #20:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 60.0% 0.0% 40.0% 0.0%        0.0% 60.0% 40.0%
Number of students (out of 5)03020      032

Question #21:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 80.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        20.0% 0.0% 80.0%
Number of students (out of 5)40000      104

Question #22:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 20.0% 0.0% 60.0% 0.0%        20.0% 20.0% 60.0%
Number of students (out of 5)01030      113

Question #23:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 5)00000      500

Question #24:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 20.0% 0.0% 20.0% 0.0%        60.0% 40.0% 0.0%
Number of students (out of 5)01010      320

Question #25:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 80.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 20.0% 80.0%
Number of students (out of 5)14000      014

Question #26:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 40.0% 0.0% 0.0%        60.0% 0.0% 40.0%
Number of students (out of 5)00200      302

Question #27:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 20.0% 0.0%        80.0% 0.0% 20.0%
Number of students (out of 5)00010      401

Question #28:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 20.0% 0.0% 0.0% 0.0%        60.0% 20.0% 20.0%
Number of students (out of 5)11000      311

Question #29:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 5)00000      500

Question #30:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 40.0% 0.0% 20.0% 0.0%        20.0% 40.0% 40.0%
Number of students (out of 5)12010      122

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st65Middleton Estella TuDADDAB AA B DACC DBAD BC D
2nd46Dunbar High School Matthew MolczykDADDADCCCD BB ACDBDAD BA DA B
3rd41Sickles Victoria LaheyDADDAB A B DAB BC B
4th32Berkeley Prep Tucker HurstDADDADEECEE A CCAABAD DB B A
5th15The Academy of the Holy Names Zoe WolffDB AAA DA AB B