REPORT FOR: Algebra 2 - King Regional March 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 43     STANDARD DEVIATION: 33.1     MEDIAN SCORE: 39

Average number of questions left blank: 11.9
Average number of questions answered incorrectly: 5.8
Average number of questions answered correctly: 12.2

Question #1:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 10.5% 42.1% 0.0% 0.0%        42.1% 15.8% 42.1%
Number of students (out of 19)12800      838

Question #2:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 31.6% 10.5% 5.3% 5.3%        42.1% 26.3% 31.6%
Number of students (out of 19)16211      856

Question #3:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 10.5% 57.9% 5.3% 0.0%        26.3% 15.8% 57.9%
Number of students (out of 19)021110      5311

Question #4:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 36.8% 10.5% 5.3% 5.3%        36.8% 26.3% 36.8%
Number of students (out of 19)17211      757

Question #5:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 26.3% 10.5% 5.3% 0.0% 5.3%        52.6% 21.1% 26.3%
Number of students (out of 19)52101      1045

Question #6:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.5% 0.0% 5.3% 5.3% 15.8%        63.2% 26.3% 10.5%
Number of students (out of 19)20113      1252

Question #7:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 0.0% 36.8% 0.0% 5.3%        52.6% 10.5% 36.8%
Number of students (out of 19)10701      1027

Question #8:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 15.8% 10.5% 31.6% 0.0% 0.0%        42.1% 26.3% 31.6%
Number of students (out of 19)32600      856

Question #9:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 36.8% 5.3% 10.5% 0.0% 10.5%        36.8% 26.3% 36.8%
Number of students (out of 19)71202      757

Question #10:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 42.1% 10.5%        47.4% 10.5% 42.1%
Number of students (out of 19)00082      928

Question #11:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.5% 0.0% 5.3% 63.2% 10.5%        10.5% 26.3% 63.2%
Number of students (out of 19)201122      2512

Question #12:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 36.8% 10.5% 5.3% 0.0% 5.3%        42.1% 21.1% 36.8%
Number of students (out of 19)72101      847

Question #13:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 36.8% 10.5% 0.0% 5.3% 0.0%        47.4% 15.8% 36.8%
Number of students (out of 19)72010      937

Question #14:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 5.3% 10.5% 47.4% 5.3%        31.6% 21.1% 47.4%
Number of students (out of 19)01291      649

Question #15:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 68.4% 0.0% 0.0% 0.0%        26.3% 5.3% 68.4%
Number of students (out of 19)113000      5113

Question #16:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 0.0% 57.9% 0.0% 0.0%        36.8% 5.3% 57.9%
Number of students (out of 19)101100      7111

Question #17:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 15.8% 0.0% 31.6% 10.5% 5.3%        36.8% 31.6% 31.6%
Number of students (out of 19)30621      766

Question #18:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 5.3% 52.6% 5.3% 5.3%        31.6% 15.8% 52.6%
Number of students (out of 19)011011      6310

Question #19:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 26.3% 26.3% 21.1% 0.0% 5.3%        21.1% 52.6% 26.3%
Number of students (out of 19)55401      4105

Question #20:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 5.3% 21.1% 42.1% 5.3%        26.3% 31.6% 42.1%
Number of students (out of 19)01481      568

Question #21:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.5% 52.6% 0.0% 0.0% 0.0%        36.8% 10.5% 52.6%
Number of students (out of 19)210000      7210

Question #22:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 0.0% 0.0% 57.9% 5.3%        31.6% 10.5% 57.9%
Number of students (out of 19)100111      6211

Question #23:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 0.0% 36.8% 10.5% 0.0%        47.4% 15.8% 36.8%
Number of students (out of 19)10720      937

Question #24:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 21.1% 10.5% 10.5% 0.0% 15.8%        42.1% 36.8% 21.1%
Number of students (out of 19)42203      874

Question #25:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 42.1% 5.3% 0.0% 0.0%        47.4% 10.5% 42.1%
Number of students (out of 19)18100      928

Question #26:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 15.8% 10.5% 10.5% 0.0%        63.2% 21.1% 15.8%
Number of students (out of 19)03220      1243

Question #27:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 31.6% 0.0% 5.3% 5.3% 0.0%        57.9% 10.5% 31.6%
Number of students (out of 19)60110      1126

Question #28:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 63.2% 5.3% 5.3% 0.0%        26.3% 10.5% 63.2%
Number of students (out of 19)012110      5212

Question #29:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.3% 0.0% 5.3% 26.3% 0.0%        63.2% 10.5% 26.3%
Number of students (out of 19)10150      1225

Question #30:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 57.9% 0.0% 10.5% 5.3% 0.0%        26.3% 15.8% 57.9%
Number of students (out of 19)110210      5311

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st120King Alex LiCBCBAACCADDAADBCCCBDBDCABBABDA
2nd94Berkeley Prep Aaron XiongCBCBE AADD ADBCCCBDBDCABB BDA
3rd86Strawberry Crest Aarushi PantCBCBA CCADDEADBCACBD D B BDA
4th83Dunbar High School Jaansi ParsaCBCBAAACAEDABDBCCCADBDCE AB A
5th57Sickles Kathryn DavisC B A CC DDA BBC CC DCAB A
6th54Middleton Vinesh JarajapuCDCB ECCADD DBCDCACB C BD
7th46King Arpan Patel ECB C D CCADB B AB A
8th45Strawberry Crest Saketh TumuluriBADCBDCBCDEAADBCDCBCBDACBCABDC
9th44King Marisa Panton B CBA DAA BC ADADCBADADAA
10th39Strawberry Crest Amith ChallaB A EADDBCECCD B AB A
11th29Palm Harbor University High Charles Matthews B B E D CB BDCE A
12th22East Lake Nathan Thomas E D BC C E D B
13th19Middleton Javier Landa PulidoA C A D BD
14th15Dunbar High School Jakob Musich C D DB C
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th15Palm Harbor University High Jacob Nguyen BDCE A
16th15The Academy of the Holy Names Madison Ratchford CCDB CDABA B A BC C B
17th13Pine View School Abigail PereiraC BCA EAEECBACAACEEBAEDABDCB A
18th11Saint Stephen's Episcopal School ELAINA BAYARD C C E D E AD B C
19th10Strawberry Crest Sarthak GuptaCCCACECABDACBCBCADCCBADBBCDCCD