REPORT FOR: Calculus - King Regional March 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 39.4     STANDARD DEVIATION: 22.455     MEDIAN SCORE: 35

Average number of questions left blank: 11.8
Average number of questions answered incorrectly: 6.7
Average number of questions answered correctly: 11.5

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 56.0% 4.0% 0.0% 36.0% 0.0%        4.0% 60.0% 36.0%
Number of students (out of 25)141090      1159

Question #2:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 60.0% 4.0% 0.0% 20.0%        16.0% 24.0% 60.0%
Number of students (out of 25)015105      4615

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 92.0% 0.0% 4.0% 0.0%        4.0% 4.0% 92.0%
Number of students (out of 25)023010      1123

Question #4:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 0.0% 64.0% 4.0% 12.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 25)501613      0025

Question #5:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.0% 20.0% 40.0% 8.0% 4.0%        20.0% 40.0% 40.0%
Number of students (out of 25)251021      51010

Question #6:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 12.0% 40.0% 4.0% 8.0%        36.0% 24.0% 40.0%
Number of students (out of 25)031012      9610

Question #7:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 28.0% 12.0% 8.0% 0.0% 0.0%        52.0% 20.0% 28.0%
Number of students (out of 25)73200      1357

Question #8:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 32.0% 12.0% 4.0% 20.0% 8.0%        24.0% 44.0% 32.0%
Number of students (out of 25)83152      6118

Question #9:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 12.0% 8.0% 8.0% 4.0%        68.0% 20.0% 12.0%
Number of students (out of 25)03221      1753

Question #10:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.0% 16.0% 4.0% 28.0% 0.0%        40.0% 32.0% 28.0%
Number of students (out of 25)34170      1087

Question #11:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 16.0% 4.0% 16.0% 0.0% 8.0%        56.0% 28.0% 16.0%
Number of students (out of 25)41402      1474

Question #12:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 12.0% 4.0% 0.0% 4.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 25)03101      0025

Question #13:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 8.0% 4.0% 4.0% 4.0%        80.0% 16.0% 4.0%
Number of students (out of 25)02111      2041

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.0% 8.0% 56.0% 12.0% 0.0%        16.0% 28.0% 56.0%
Number of students (out of 25)221430      4714

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 48.0% 20.0% 8.0% 4.0% 0.0%        20.0% 32.0% 48.0%
Number of students (out of 25)125210      5812

Question #16:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.0% 8.0% 4.0% 4.0% 4.0%        72.0% 24.0% 4.0%
Number of students (out of 25)22111      1861

Question #17:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.0% 28.0% 36.0% 0.0% 0.0%        24.0% 40.0% 36.0%
Number of students (out of 25)37900      6109

Question #18:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 4.0% 20.0% 0.0% 4.0%        72.0% 8.0% 20.0%
Number of students (out of 25)01501      1825

Question #19:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 8.0% 8.0% 0.0% 4.0%        80.0% 20.0% 0.0%
Number of students (out of 25)02201      2050

Question #20:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 68.0% 4.0% 8.0% 0.0% 8.0%        12.0% 20.0% 68.0%
Number of students (out of 25)171202      3517

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 20.0% 8.0% 44.0% 4.0%        24.0% 32.0% 44.0%
Number of students (out of 25)052111      6811

Question #22:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.0% 4.0% 44.0% 0.0% 0.0%        48.0% 8.0% 44.0%
Number of students (out of 25)111100      12211

Question #23:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.0% 12.0% 8.0% 4.0% 4.0%        68.0% 28.0% 4.0%
Number of students (out of 25)13211      1771

Question #24:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.0% 8.0% 4.0% 8.0% 8.0%        68.0% 24.0% 8.0%
Number of students (out of 25)12122      1762

Question #25:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 76.0% 4.0% 4.0% 4.0% 4.0%        8.0% 16.0% 76.0%
Number of students (out of 25)191111      2419

Question #26:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 72.0% 4.0% 4.0% 4.0%        16.0% 12.0% 72.0%
Number of students (out of 25)018111      4318

Question #27:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 4.0% 24.0% 4.0% 16.0%        52.0% 24.0% 24.0%
Number of students (out of 25)01614      1366

Question #28:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.0% 4.0% 12.0% 8.0% 0.0%        72.0% 16.0% 12.0%
Number of students (out of 25)11320      1843

Question #29:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.0% 4.0% 0.0% 28.0% 0.0%        64.0% 8.0% 28.0%
Number of students (out of 25)11070      1627

Question #30:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.0% 4.0% 4.0% 20.0% 4.0%        64.0% 16.0% 20.0%
Number of students (out of 25)11151      1645

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st90King David PengDBBECCBDBDA CA C ADC DABCCDD
2nd65Berkeley Prep Michael CuiABBECC A D CA C AD EEABC D
3rd65Robinson Shea GreenbergABBCECAA E CA CEEADCB ABECDD
4th64Dunbar High School Kevin DimaculanganABBCCC DCD E CAEC ADCD ABC
5th62Strawberry Crest Sagnik YarlagaddaD BCCCA A CA BC ABC ABC
6th62Middleton Keval KatariaABBCCCAABD CB C AD AB
7th61King Aarush PrasadDBBCCBAA A A B ADC AB DC
8th50Palm Harbor University High Jennifer LawrenceBBBDCCCCCDCCCCCCCCCCCCCCDBCCDD
9th49Sickles Matthew CrottsDBBCCCCA C B ABC AB
10th47Saint Stephen's Episcopal School MICHAEL THOMASDBBCCE DED CA B ABC AB
11th45Dixie M. Hollins William VillarsAEBAAEAADBABBCBDACBEDCBAABCADD
12th43Berkeley Prep Kevin PatelABBCBBAB C CA C AD AB
13th35Berkeley Prep Jens Von GrieffA BCC CA A AB
14th31East Lake Simone GladstoneDBBADD E B D A BC AE AEE A
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th28Berkeley Prep Mia Keller EBA D CA AD ADD
16th27East Lake Sandhya GaneshDBBA C DBA AC AB
17th27Tampa Preparatory School Porter LaartzAEBA CA B EDC DE
18th26Fort Myers Chris Jose CastanedaABBCB D A ABEDDD
19th20Robinson Priya SambasivanD C B B A C CA A
20th20Tampa Preparatory School Grace HarrisABDC C DE D C
21st18Strawberry Crest Jeremy DelgadoA BCB DB A A BAB
22nd17The Academy of the Holy Names Jane RuppelABBCB AE A C B CB
23rd13Saint Stephen's Episcopal School ANNIE CLASSAEBCD A AC A AB
24th10Dixie M. Hollins Tyler BellDCBEBCBADACBEBDABCCBDACEBCBDAE
25th10Pine View School Danny McDonaldAEBCABBBBBBBBBBBCBBABBBBABEBBB