REPORT FOR: Algebra 2 - King Reigonal January 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 40.455     STANDARD DEVIATION: 33.899     MEDIAN SCORE: 25

Average number of questions left blank: 11.8
Average number of questions answered incorrectly: 6.5
Average number of questions answered correctly: 11.7

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 0.0% 63.6% 9.1%        18.2% 18.2% 63.6%
Number of students (out of 11)10071      227

Question #2:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 27.3% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        72.7% 0.0% 27.3%
Number of students (out of 11)30000      803

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 81.8% 0.0% 0.0% 0.0%        9.1% 9.1% 81.8%
Number of students (out of 11)19000      119

Question #4:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 72.7% 0.0% 9.1% 0.0%        18.2% 9.1% 72.7%
Number of students (out of 11)08010      218

Question #5:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 63.6% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        36.4% 0.0% 63.6%
Number of students (out of 11)70000      407

Question #6:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 63.6% 0.0%        36.4% 0.0% 63.6%
Number of students (out of 11)00070      407

Question #7:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 18.2% 0.0% 63.6% 0.0% 9.1%        9.1% 27.3% 63.6%
Number of students (out of 11)20701      137

Question #8:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 18.2% 0.0% 9.1%        72.7% 9.1% 18.2%
Number of students (out of 11)00201      812

Question #9:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 54.5% 0.0% 0.0% 9.1%        27.3% 18.2% 54.5%
Number of students (out of 11)16001      326

Question #10:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 9.1% 27.3% 0.0%        63.6% 9.1% 27.3%
Number of students (out of 11)00130      713

Question #11:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 27.3% 18.2% 0.0% 0.0% 9.1%        45.5% 27.3% 27.3%
Number of students (out of 11)32001      533

Question #12:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 36.4% 0.0% 0.0%        63.6% 0.0% 36.4%
Number of students (out of 11)00400      704

Question #13:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 9.1% 0.0% 0.0%        90.9% 9.1% 0.0%
Number of students (out of 11)00100      1010

Question #14:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 36.4% 9.1% 0.0% 0.0% 0.0%        54.5% 9.1% 36.4%
Number of students (out of 11)41000      614

Question #15:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 9.1% 0.0% 27.3% 0.0%        54.5% 18.2% 27.3%
Number of students (out of 11)11030      623

Question #16:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 54.5% 0.0% 18.2% 0.0%        27.3% 18.2% 54.5%
Number of students (out of 11)06020      326

Question #17:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 9.1% 0.0% 63.6% 0.0%        27.3% 9.1% 63.6%
Number of students (out of 11)01070      317

Question #18:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 27.3% 0.0% 9.1%        63.6% 9.1% 27.3%
Number of students (out of 11)00301      713

Question #19:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 54.5% 0.0% 9.1% 0.0% 18.2%        18.2% 27.3% 54.5%
Number of students (out of 11)60102      236

Question #20:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 36.4% 0.0% 0.0% 9.1%        45.5% 18.2% 36.4%
Number of students (out of 11)14001      524

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 36.4% 0.0%        45.5% 18.2% 36.4%
Number of students (out of 11)00040      524

Question #22:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 18.2% 18.2% 18.2%        27.3% 54.5% 18.2%
Number of students (out of 11)00222      362

Question #23:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 0.0% 9.1% 0.0%        54.5% 45.5% 0.0%
Number of students (out of 11)10010      650

Question #24:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 36.4% 0.0% 0.0%        36.4% 27.3% 36.4%
Number of students (out of 11)00400      434

Question #25:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 0.0% 54.5% 0.0%        9.1% 36.4% 54.5%
Number of students (out of 11)10060      146

Question #26:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 18.2% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        54.5% 27.3% 18.2%
Number of students (out of 11)20000      632

Question #27:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 27.3% 0.0% 0.0% 0.0%        36.4% 36.4% 27.3%
Number of students (out of 11)13000      443

Question #28:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 9.1% 27.3%        27.3% 45.5% 27.3%
Number of students (out of 11)00013      353

Question #29:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 18.2% 9.1% 0.0%        36.4% 45.5% 18.2%
Number of students (out of 11)00210      452

Question #30:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 36.4% 9.1% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 63.6% 36.4%
Number of students (out of 11)41000      074

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st101King David JinDABBADCEBDBC ADBDCABDDDCDABECA
2nd86Dunbar High School Jaansi ParsaDABBADACBDAC ADBDEA D CDA E A
3rd79Berkeley Prep Aaron XiongDABBADCCB A A BDCA DE CD B A
4th48Strawberry Crest Aarushi PantD AD B A A B ABDD CD A___
5th29Palm Harbor University High Prisha Sherdiwala BBA C D CB C D B B
6th25Saint Stephen's Episcopal School ELAINA BAYARDD BB DC C DBD E__________
7th21Sickles Kathryn Davis BB C B C D DC_
8th20Palm Harbor University High Charles MatthewsD BBADA ED D CA E________
9th20King Daniel TakshiE BB DC E BD AB__________
10th14Middleton Vinesh JarajapuD BDA C B BC BDB EA A D_
11th2Robinson Nina BrowneA A E AC CBA D E A E A