REPORT FOR: Statistics - King Reigonal January 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 13.727     STANDARD DEVIATION: 11.328     MEDIAN SCORE: 12

Average number of questions left blank: 15.1
Average number of questions answered incorrectly: 9.2
Average number of questions answered correctly: 5.7

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 63.6% 0.0% 0.0% 36.4% 0.0%        0.0% 63.6% 36.4%
Number of students (out of 11)70040      074

Question #2:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 9.1% 54.5% 18.2% 0.0%        18.2% 63.6% 18.2%
Number of students (out of 11)01620      272

Question #3:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 100.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 11)011000      0110

Question #4:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 63.6% 0.0% 18.2% 0.0%        9.1% 81.8% 9.1%
Number of students (out of 11)17020      191

Question #5:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 54.5% 0.0% 36.4% 0.0%        0.0% 45.5% 54.5%
Number of students (out of 11)16040      056

Question #6:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 36.4% 18.2% 9.1% 18.2% 9.1%        9.1% 54.5% 36.4%
Number of students (out of 11)42121      164

Question #7:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 18.2% 9.1% 9.1% 27.3%        36.4% 36.4% 27.3%
Number of students (out of 11)02113      443

Question #8:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 9.1% 45.5% 9.1% 0.0%        27.3% 27.3% 45.5%
Number of students (out of 11)11510      335

Question #9:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 36.4% 18.2% 0.0%        36.4% 27.3% 36.4%
Number of students (out of 11)10420      434

Question #10:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 27.3% 9.1% 9.1% 0.0% 9.1%        45.5% 27.3% 27.3%
Number of students (out of 11)31101      533

Question #11:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 9.1% 9.1% 0.0% 0.0%        72.7% 27.3% 0.0%
Number of students (out of 11)11100      830

Question #12:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 9.1% 0.0% 9.1% 0.0%        81.8% 18.2% 0.0%
Number of students (out of 11)01010      920

Question #13:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 18.2% 9.1% 0.0% 0.0%        72.7% 18.2% 9.1%
Number of students (out of 11)02100      821

Question #14:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 9.1% 0.0% 36.4% 9.1%        45.5% 45.5% 9.1%
Number of students (out of 11)01041      551

Question #15:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 18.2% 0.0% 0.0% 0.0%        81.8% 0.0% 18.2%
Number of students (out of 11)02000      902

Question #16:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 27.3% 0.0% 0.0% 0.0%        72.7% 0.0% 27.3%
Number of students (out of 11)03000      803

Question #17:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 54.5% 18.2% 9.1% 0.0% 9.1%        9.1% 36.4% 54.5%
Number of students (out of 11)62101      146

Question #18:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 9.1% 0.0% 0.0%        90.9% 9.1% 0.0%
Number of students (out of 11)00100      1010

Question #19:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 36.4% 9.1% 0.0%        54.5% 9.1% 36.4%
Number of students (out of 11)00410      614

Question #20:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 36.4% 9.1% 0.0% 0.0% 0.0%        54.5% 9.1% 36.4%
Number of students (out of 11)41000      614

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 9.1% 9.1% 0.0% 0.0%        81.8% 18.2% 0.0%
Number of students (out of 11)01100      920

Question #22:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 27.3% 0.0% 0.0% 0.0%        72.7% 27.3% 0.0%
Number of students (out of 11)03000      830

Question #23:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 11)00000      1100

Question #24:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 27.3% 0.0% 0.0% 9.1% 0.0%        63.6% 36.4% 0.0%
Number of students (out of 11)30010      740

Question #25:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 18.2% 0.0% 18.2%        54.5% 45.5% 0.0%
Number of students (out of 11)10202      650

Question #26:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 9.1% 0.0% 0.0% 9.1%        81.8% 18.2% 0.0%
Number of students (out of 11)01001      920

Question #27:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 27.3% 0.0% 0.0% 9.1% 0.0%        63.6% 36.4% 0.0%
Number of students (out of 11)30010      740

Question #28:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 9.1% 0.0% 0.0%        81.8% 9.1% 9.1%
Number of students (out of 11)10100      911

Question #29:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        90.9% 9.1% 0.0%
Number of students (out of 11)10000      1010

Question #30:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 18.2% 0.0% 0.0% 81.8% 0.0%        0.0% 18.2% 81.8%
Number of students (out of 11)20090      029

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st35Dunbar High School Kevin Godinez-RamirezDBBABA CCAA A A B A D
2nd29Middleton Shriya BuragaddaDCBBBA CCA BE A C A AD
3rd17Palm Harbor University High Diana DeryloACBBBDEDCC DBBC C DA D
4th15Sickles Lucas OspinaADBBDBBC D A A A AC D
5th14Sickles Emma CoutoD BBDBE C B CB D
6th12Berkeley Prep Alyssa WilliamsACBBBEBCD B A E D
7th11King Rahul VijayACBBBACBAB A CACB AC A D
8th10Saint Stephen's Episcopal School DANNY ZHANGADBDBDECD BDCD BBCDABB CBDA A
9th8Robinson Vivian MesaDCBDACDA ACBBDBBE D
10th0Middleton Pranav KulkarniA B D A A
11th0Sickles Allison NaughtonACBBDA E EE D