REPORT FOR: Statistics - March 2021 Remote Regional - Region 3
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 23.125     STANDARD DEVIATION: 16.044     MEDIAN SCORE: 20

Average number of questions left blank: 16.2
Average number of questions answered incorrectly: 6.4
Average number of questions answered correctly: 7.4

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 25.0% 62.5% 0.0%        12.5% 25.0% 62.5%
Number of students (out of 8)00250      125

Question #2:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 37.5% 25.0% 0.0% 12.5% 0.0%        25.0% 37.5% 37.5%
Number of students (out of 8)32010      233

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 12.5% 0.0% 12.5% 0.0%        75.0% 12.5% 12.5%
Number of students (out of 8)01010      611

Question #4:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 0.0% 0.0% 12.5% 12.5%        62.5% 25.0% 12.5%
Number of students (out of 8)10011      521

Question #5:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 25.0% 12.5% 0.0% 0.0% 37.5%        25.0% 37.5% 37.5%
Number of students (out of 8)21003      233

Question #6:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 0.0% 0.0% 75.0% 0.0%        12.5% 12.5% 75.0%
Number of students (out of 8)10060      116

Question #7:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 12.5% 12.5% 50.0% 0.0%        12.5% 37.5% 50.0%
Number of students (out of 8)11140      134

Question #8:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 12.5% 12.5%        75.0% 25.0% 0.0%
Number of students (out of 8)00011      620

Question #9:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 8)00000      800

Question #10:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 12.5% 12.5% 0.0%        75.0% 25.0% 0.0%
Number of students (out of 8)00110      620

Question #11:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 25.0% 12.5% 0.0% 50.0%        12.5% 37.5% 50.0%
Number of students (out of 8)02104      134

Question #12:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 37.5% 37.5% 0.0% 0.0% 0.0%        25.0% 37.5% 37.5%
Number of students (out of 8)33000      233

Question #13:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 25.0% 12.5% 0.0%        62.5% 25.0% 12.5%
Number of students (out of 8)00210      521

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 0.0% 0.0% 12.5% 0.0%        75.0% 25.0% 0.0%
Number of students (out of 8)10010      620

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 37.5% 0.0% 12.5% 0.0% 0.0%        50.0% 12.5% 37.5%
Number of students (out of 8)30100      413

Question #16:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 12.5% 12.5% 0.0%        75.0% 12.5% 12.5%
Number of students (out of 8)00110      611

Question #17:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 12.5% 0.0% 0.0% 0.0%        87.5% 0.0% 12.5%
Number of students (out of 8)01000      701

Question #18:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 50.0% 0.0% 25.0% 0.0%        12.5% 37.5% 50.0%
Number of students (out of 8)14020      134

Question #19:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 12.5% 0.0%        87.5% 12.5% 0.0%
Number of students (out of 8)00010      710

Question #20:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 12.5% 25.0% 25.0%        37.5% 37.5% 25.0%
Number of students (out of 8)00122      332

Question #21:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 37.5% 0.0% 0.0%        62.5% 0.0% 37.5%
Number of students (out of 8)00300      503

Question #22:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 12.5% 0.0% 0.0%        87.5% 12.5% 0.0%
Number of students (out of 8)00100      710

Question #23:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 50.0% 0.0%        50.0% 0.0% 50.0%
Number of students (out of 8)00040      404

Question #24:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 25.0% 25.0% 0.0% 0.0%        50.0% 25.0% 25.0%
Number of students (out of 8)02200      422

Question #25:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 25.0% 12.5% 0.0%        62.5% 25.0% 12.5%
Number of students (out of 8)00210      521

Question #26:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 25.0% 0.0% 12.5% 0.0% 12.5%        50.0% 25.0% 25.0%
Number of students (out of 8)20101      422

Question #27:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 25.0% 12.5% 0.0% 0.0% 0.0%        62.5% 37.5% 0.0%
Number of students (out of 8)21000      530

Question #28:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 25.0% 37.5% 0.0%        37.5% 25.0% 37.5%
Number of students (out of 8)00230      323

Question #29:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 25.0% 0.0% 0.0%        75.0% 0.0% 25.0%
Number of students (out of 8)00200      602

Question #30:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 12.5% 0.0% 0.0%        87.5% 12.5% 0.0%
Number of students (out of 8)00100      710

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st48Suncoast Jack DengDA DBDDE DEAC A B D CDBDABDC
2nd37Suncoast Aarnav GautamDA A D EAD B C DC DC
3rd34Seminole (Seminole) ANEESH CHERUKURIDAD EDD BB B DC D CEAC
4th22Suncoast Sanadan OjhaDB EEDD CBA DAD D E CCA D
5th18Palm Beach Gardens Dylan Murray B ADB CB ACBADCC D CA C
6th13Indian River Charter Trent BurgerC EAD E B E
7th8Palm Beach Gardens Sydney GellerDD ADA E D
8th5Indian River Charter Philip LarabieC B DC BCAC B C