REPORT FOR: Algebra 1 - March Virtual Regional - Region 2
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 33.333     STANDARD DEVIATION: 14.572     MEDIAN SCORE: 27

Average number of questions left blank: 13.3
Average number of questions answered incorrectly: 6.7
Average number of questions answered correctly: 10

Question #1:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 66.7% 0.0% 0.0% 0.0%        33.3% 0.0% 66.7%
Number of students (out of 3)02000      102

Question #2:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 33.3% 33.3% 0.0%        33.3% 33.3% 33.3%
Number of students (out of 3)00110      111

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 33.3% 0.0% 0.0% 0.0% 66.7%        0.0% 100.0% 0.0%
Number of students (out of 3)10002      030

Question #4:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 33.3% 0.0% 33.3%        33.3% 66.7% 0.0%
Number of students (out of 3)00101      120

Question #5:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 66.7% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        33.3% 0.0% 66.7%
Number of students (out of 3)20000      102

Question #6:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 66.7% 0.0% 33.3%        0.0% 66.7% 33.3%
Number of students (out of 3)00201      021

Question #7:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 66.7% 0.0% 0.0%        33.3% 0.0% 66.7%
Number of students (out of 3)00200      102

Question #8:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 33.3% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        66.7% 33.3% 0.0%
Number of students (out of 3)10000      210

Question #9:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 66.7% 0.0%        33.3% 0.0% 66.7%
Number of students (out of 3)00020      102

Question #10:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 66.7% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        33.3% 0.0% 66.7%
Number of students (out of 3)20000      102

Question #11:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 100.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 3)00030      003

Question #12:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 33.3% 0.0% 0.0% 0.0%        66.7% 0.0% 33.3%
Number of students (out of 3)01000      201

Question #13:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 66.7% 0.0%        33.3% 66.7% 0.0%
Number of students (out of 3)00020      120

Question #14:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 33.3% 0.0% 33.3% 0.0%        33.3% 33.3% 33.3%
Number of students (out of 3)01010      111

Question #15:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 33.3% 0.0% 0.0%        66.7% 0.0% 33.3%
Number of students (out of 3)00100      201

Question #16:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 100.0% 0.0% 0.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 3)03000      003

Question #17:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 66.7% 0.0% 0.0%        33.3% 0.0% 66.7%
Number of students (out of 3)00200      102

Question #18:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 66.7% 0.0% 0.0% 0.0%        33.3% 66.7% 0.0%
Number of students (out of 3)02000      120

Question #19:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 100.0% 0.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 3)00300      003

Question #20:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 33.3% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        66.7% 33.3% 0.0%
Number of students (out of 3)10000      210

Question #21:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 3)00000      300

Question #22:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 33.3% 0.0%        66.7% 0.0% 33.3%
Number of students (out of 3)00010      201

Question #23:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 33.3% 0.0%        66.7% 0.0% 33.3%
Number of students (out of 3)00010      201

Question #24:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 3)00000      300

Question #25:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 3)00000      300

Question #26:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 33.3% 0.0% 33.3%        33.3% 33.3% 33.3%
Number of students (out of 3)00101      111

Question #27:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 33.3% 0.0% 0.0%        66.7% 33.3% 0.0%
Number of students (out of 3)00100      210

Question #28:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 33.3% 0.0%        66.7% 33.3% 0.0%
Number of students (out of 3)00010      210

Question #29:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 66.7% 0.0%        33.3% 66.7% 0.0%
Number of students (out of 3)00020      120

Question #30:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 33.3% 0.0% 0.0%        66.7% 0.0% 33.3%
Number of students (out of 3)00100      201

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st48Queen of Peace Catholic Academy Maya ZaldivarB E AEC DADBDBCB C C DC
2nd27Queen of Peace Catholic Academy Ethan Walsh DAE C AD D BCBCA D
3rd25Queen of Peace Catholic Academy Noah PerezBCECACCAD D D BCBC D ECDD