REPORT FOR: Calculus - March Virtual Regional - Region 2
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 38.273     STANDARD DEVIATION: 23.764     MEDIAN SCORE: 33

Average number of questions left blank: 14.2
Average number of questions answered incorrectly: 5
Average number of questions answered correctly: 10.8

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 54.5% 0.0% 0.0% 36.4% 0.0%        9.1% 54.5% 36.4%
Number of students (out of 11)60040      164

Question #2:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 54.5% 0.0% 0.0% 27.3%        18.2% 27.3% 54.5%
Number of students (out of 11)06003      236

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 90.9% 0.0% 0.0% 0.0%        9.1% 0.0% 90.9%
Number of students (out of 11)010000      1010

Question #4:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 18.2% 0.0% 63.6% 0.0% 9.1%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 11)20701      0011

Question #5:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 36.4% 9.1% 9.1%        36.4% 27.3% 36.4%
Number of students (out of 11)10411      434

Question #6:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 9.1% 0.0% 27.3%        63.6% 27.3% 9.1%
Number of students (out of 11)00103      731

Question #7:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 27.3% 18.2% 0.0% 0.0% 0.0%        54.5% 18.2% 27.3%
Number of students (out of 11)32000      623

Question #8:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 27.3% 0.0% 9.1% 0.0% 18.2%        45.5% 27.3% 27.3%
Number of students (out of 11)30102      533

Question #9:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 27.3% 18.2% 9.1% 0.0%        45.5% 27.3% 27.3%
Number of students (out of 11)03210      533

Question #10:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 18.2% 9.1% 18.2% 0.0% 0.0%        54.5% 45.5% 0.0%
Number of students (out of 11)21200      650

Question #11:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 27.3% 9.1% 9.1% 0.0% 9.1%        45.5% 27.3% 27.3%
Number of students (out of 11)31101      533

Question #12:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 18.2%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 11)00002      0011

Question #13:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 9.1% 0.0%        90.9% 0.0% 9.1%
Number of students (out of 11)00010      1001

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 36.4% 9.1% 0.0%        45.5% 18.2% 36.4%
Number of students (out of 11)10410      524

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 45.5% 27.3% 0.0% 0.0% 9.1%        18.2% 36.4% 45.5%
Number of students (out of 11)53001      245

Question #16:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 11)00000      1100

Question #17:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 9.1% 27.3% 0.0% 18.2%        45.5% 27.3% 27.3%
Number of students (out of 11)01302      533

Question #18:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 18.2% 0.0% 0.0%        81.8% 0.0% 18.2%
Number of students (out of 11)00200      902

Question #19:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 11)00000      1100

Question #20:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 54.5% 0.0% 9.1% 0.0% 9.1%        27.3% 18.2% 54.5%
Number of students (out of 11)60101      326

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 9.1% 0.0% 54.5% 9.1%        18.2% 27.3% 54.5%
Number of students (out of 11)11061      236

Question #22:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 36.4% 9.1% 0.0%        54.5% 9.1% 36.4%
Number of students (out of 11)00410      614

Question #23:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        90.9% 0.0% 9.1%
Number of students (out of 11)10000      1001

Question #24:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 0.0% 9.1% 9.1%        72.7% 18.2% 9.1%
Number of students (out of 11)10011      821

Question #25:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 90.9% 0.0% 9.1% 0.0% 0.0%        0.0% 9.1% 90.9%
Number of students (out of 11)100100      0110

Question #26:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 81.8% 9.1% 0.0% 0.0%        9.1% 9.1% 81.8%
Number of students (out of 11)09100      119

Question #27:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 9.1% 0.0% 36.4%        54.5% 36.4% 9.1%
Number of students (out of 11)00104      641

Question #28:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 18.2% 0.0% 0.0%        81.8% 0.0% 18.2%
Number of students (out of 11)00200      902

Question #29:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.1% 0.0% 0.0% 18.2% 0.0%        72.7% 9.1% 18.2%
Number of students (out of 11)10020      812

Question #30:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 27.3% 0.0%        72.7% 0.0% 27.3%
Number of students (out of 11)00030      803

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st86Flagler Palm Coast High School Tate UnderbergDBBCC AABCAE CA CC AAC ABCCDD
2nd62Eastside Bill ZhaoDEBCAEA BAA CA CC ADC ABECA
3rd56Gainesville High School Rachel YoungABBCECAA AA CB C ADC AB
4th42Spruce Creek Meryl LiuDBBACEBACBBEDAE EDC AABE D
5th38Flagler Palm Coast High School Rebecca MartinezD BCC A E AD ABE
6th33Gainesville High School Emma Van RiperABBC EB A D A CB
7th32Flagler Palm Coast High School Polina SokolovaABBC D B AE AB DD
8th31Flagler Palm Coast High School Kyleigh RuddyABBA D DAB
9th20Stanton College Preparatory School Joshitha PillaAEBEC ECCC A EABE
10th16Eastside Ethan Cockey BCDEBC E CA B C D A
11th5Stanton College Preparatory School Janelle TengcoAE DB E B AC