REPORT FOR: Precalculus - March Virtual Regional - Region 2
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 25.778     STANDARD DEVIATION: 27.335     MEDIAN SCORE: 19

Average number of questions left blank: 17.4
Average number of questions answered incorrectly: 4.9
Average number of questions answered correctly: 7.7

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 22.2% 0.0% 0.0% 33.3% 0.0%        44.4% 22.2% 33.3%
Number of students (out of 9)20030      423

Question #2:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 22.2% 0.0% 11.1% 11.1%        55.6% 33.3% 11.1%
Number of students (out of 9)02011      531

Question #3:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.1% 11.1% 0.0% 11.1% 0.0%        66.7% 22.2% 11.1%
Number of students (out of 9)11010      621

Question #4:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 9)00000      900

Question #5:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 22.2% 0.0% 77.8% 0.0%        0.0% 22.2% 77.8%
Number of students (out of 9)02070      027

Question #6:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 11.1% 22.2% 0.0% 11.1%        55.6% 33.3% 11.1%
Number of students (out of 9)01201      531

Question #7:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.1% 44.4% 0.0% 33.3% 0.0%        11.1% 88.9% 0.0%
Number of students (out of 9)14030      180

Question #8:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.1% 0.0% 33.3% 0.0% 11.1%        44.4% 22.2% 33.3%
Number of students (out of 9)10301      423

Question #9:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 33.3% 0.0% 11.1% 0.0% 0.0%        55.6% 11.1% 33.3%
Number of students (out of 9)30100      513

Question #10:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.1% 0.0% 0.0% 11.1% 11.1%        66.7% 22.2% 11.1%
Number of students (out of 9)10011      621

Question #11:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.1% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        88.9% 0.0% 11.1%
Number of students (out of 9)10000      801

Question #12:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 66.7%        33.3% 0.0% 66.7%
Number of students (out of 9)00006      306

Question #13:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 22.2% 0.0% 11.1% 11.1%        55.6% 33.3% 11.1%
Number of students (out of 9)02011      531

Question #14:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 44.4% 22.2% 0.0% 11.1%        22.2% 33.3% 44.4%
Number of students (out of 9)04201      234

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 77.8% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        22.2% 0.0% 77.8%
Number of students (out of 9)70000      207

Question #16:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 22.2% 0.0% 0.0%        77.8% 0.0% 22.2%
Number of students (out of 9)00200      702

Question #17:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 44.4% 0.0% 0.0% 0.0%        55.6% 0.0% 44.4%
Number of students (out of 9)04000      504

Question #18:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 11.1% 0.0%        88.9% 0.0% 11.1%
Number of students (out of 9)00010      801

Question #19:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 11.1% 11.1%        77.8% 22.2% 0.0%
Number of students (out of 9)00011      720

Question #20:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 11.1% 0.0% 0.0%        88.9% 0.0% 11.1%
Number of students (out of 9)00100      801

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 11.1% 0.0%        88.9% 0.0% 11.1%
Number of students (out of 9)00010      801

Question #22:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 11.1%        88.9% 0.0% 11.1%
Number of students (out of 9)00001      801

Question #23:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 22.2% 44.4% 0.0% 0.0%        33.3% 22.2% 44.4%
Number of students (out of 9)02400      324

Question #24:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 11.1% 0.0% 0.0% 0.0%        88.9% 0.0% 11.1%
Number of students (out of 9)01000      801

Question #25:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 11.1% 0.0% 0.0%        88.9% 0.0% 11.1%
Number of students (out of 9)00100      801

Question #26:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 33.3% 11.1%        55.6% 11.1% 33.3%
Number of students (out of 9)00031      513

Question #27:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 11.1% 33.3%        55.6% 44.4% 0.0%
Number of students (out of 9)00013      540

Question #28:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 44.4% 11.1% 0.0% 0.0%        44.4% 11.1% 44.4%
Number of students (out of 9)04100      414

Question #29:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 66.7% 0.0% 11.1%        22.2% 11.1% 66.7%
Number of students (out of 9)00601      216

Question #30:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 22.2% 11.1% 0.0%        66.7% 22.2% 11.1%
Number of students (out of 9)00210      621

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st92Gainesville High School Grant GravleeD B DBBCADAEDBACBDECDECBCDEBCD
2nd31Eastside Saanvi LalwaniDBD DCBCA E A B D BC
3rd28Spruce Creek Tiffany LinDE B BCA E BA EEB
4th27Gainesville High School Colin KinsellABA D B EECA B C D C
5th19Gainesville High School Nicholas Shunick D D BA C C
6th15Stanton College Preparatory School William Li BCD CE EBEACB C CCC
7th11Gainesville High School Rahaf Al-TakrouriAD D E C DDBC
8th9Gainesville High School Emma Ostovar DEA A E BA B E EC
9th0Flagler Palm Coast High School glynnis gong D DA B B