REPORT FOR: Statistics - March Virtual Regional - Region 2
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 21.571     STANDARD DEVIATION: 14.848     MEDIAN SCORE: 23

Average number of questions left blank: 14.4
Average number of questions answered incorrectly: 8.1
Average number of questions answered correctly: 7.4

Question #1:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 85.7% 0.0%        14.3% 0.0% 85.7%
Number of students (out of 7)00060      106

Question #2:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 14.3% 0.0% 71.4% 0.0%        14.3% 85.7% 0.0%
Number of students (out of 7)01050      160

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 14.3% 42.9%        42.9% 57.1% 0.0%
Number of students (out of 7)00013      340

Question #4:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 14.3% 14.3% 28.6% 0.0%        28.6% 42.9% 28.6%
Number of students (out of 7)11120      232

Question #5:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 28.6% 42.9% 0.0% 0.0% 14.3%        14.3% 71.4% 14.3%
Number of students (out of 7)23001      151

Question #6:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 57.1% 0.0% 0.0% 14.3% 0.0%        28.6% 57.1% 14.3%
Number of students (out of 7)40010      241

Question #7:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 14.3% 57.1% 14.3%        14.3% 28.6% 57.1%
Number of students (out of 7)00141      124

Question #8:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 71.4% 0.0% 0.0%        28.6% 0.0% 71.4%
Number of students (out of 7)00500      205

Question #9:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 42.9% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        57.1% 0.0% 42.9%
Number of students (out of 7)30000      403

Question #10:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 42.9% 0.0% 0.0% 0.0%        57.1% 0.0% 42.9%
Number of students (out of 7)03000      403

Question #11:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 14.3% 0.0% 0.0% 85.7%        0.0% 14.3% 85.7%
Number of students (out of 7)01006      016

Question #12:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 57.1% 0.0% 14.3% 0.0%        28.6% 14.3% 57.1%
Number of students (out of 7)04010      214

Question #13:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 14.3% 14.3% 14.3% 0.0%        42.9% 42.9% 14.3%
Number of students (out of 7)11110      331

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 14.3% 28.6% 0.0%        57.1% 28.6% 14.3%
Number of students (out of 7)00120      421

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 57.1% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        42.9% 0.0% 57.1%
Number of students (out of 7)40000      304

Question #16:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 42.9% 0.0%        57.1% 42.9% 0.0%
Number of students (out of 7)00030      430

Question #17:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 7)00000      700

Question #18:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 57.1% 0.0% 0.0% 0.0%        42.9% 0.0% 57.1%
Number of students (out of 7)04000      304

Question #19:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 14.3% 0.0% 14.3% 0.0%        71.4% 28.6% 0.0%
Number of students (out of 7)01010      520

Question #20:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 0.0% 0.0% 14.3% 57.1%        14.3% 71.4% 14.3%
Number of students (out of 7)10014      151

Question #21:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 14.3% 0.0% 14.3%        71.4% 14.3% 14.3%
Number of students (out of 7)00101      511

Question #22:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 14.3% 0.0% 0.0%        85.7% 14.3% 0.0%
Number of students (out of 7)00100      610

Question #23:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 28.6% 28.6% 28.6% 0.0%        14.3% 57.1% 28.6%
Number of students (out of 7)02220      142

Question #24:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 14.3% 28.6%        57.1% 42.9% 0.0%
Number of students (out of 7)00012      430

Question #25:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 14.3% 14.3% 0.0% 0.0%        71.4% 28.6% 0.0%
Number of students (out of 7)01100      520

Question #26:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 7)00000      700

Question #27:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        100.0% 0.0% 0.0%
Number of students (out of 7)00000      700

Question #28:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 28.6% 0.0% 0.0% 42.9% 0.0%        28.6% 28.6% 42.9%
Number of students (out of 7)20030      223

Question #29:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 0.0% 0.0% 14.3% 0.0%        71.4% 28.6% 0.0%
Number of students (out of 7)10010      520

Question #30:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        85.7% 14.3% 0.0%
Number of students (out of 7)10000      610

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st45Stanton College Preparatory School Anita PereraDDEDBADCABEBDCAD B E C D
2nd30Stanton College Preparatory School Siddharth ChittaDDEBBADCABEBBDAD B E B D
3rd25Stanton College Preparatory School Saniya KulkarniDDECBACCABEBCDAD B E C D
4th23Flagler Palm Coast High School Shawn ZhudroDDD EADC E BDDCC E ADA
5th17Eastside Ajay Pooran B DADD BBA A B E D B
6th6Gainesville High School Cassandra RichardsonD ED A DDC AA
7th5Flagler Palm Coast High School Ryder McDowellDD AA EC E E BE