REPORT FOR: Precalculus - Orlando Science Regional January 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 48.9     STANDARD DEVIATION: 27.672     MEDIAN SCORE: 41

Average number of questions left blank: 11.4
Average number of questions answered incorrectly: 5.1
Average number of questions answered correctly: 13.5

Question #1:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 30.0% 10.0% 20.0% 10.0%        20.0% 70.0% 10.0%
Number of students (out of 10)13121      271

Question #2:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 70.0% 0.0% 0.0% 0.0% 10.0%        20.0% 10.0% 70.0%
Number of students (out of 10)70001      217

Question #3:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 0.0% 0.0% 0.0% 10.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 10)10001      0010

Question #4:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 80.0% 0.0% 0.0%        20.0% 0.0% 80.0%
Number of students (out of 10)00800      208

Question #5:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 80.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        20.0% 0.0% 80.0%
Number of students (out of 10)80000      208

Question #6:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 0.0% 20.0% 0.0% 0.0%        70.0% 10.0% 20.0%
Number of students (out of 10)10200      712

Question #7:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 70.0% 10.0%        20.0% 10.0% 70.0%
Number of students (out of 10)00071      217

Question #8:     Correct Answer: C or D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 30.0% 0.0%        70.0% 0.0% 30.0%
Number of students (out of 10)00030      703

Question #9:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 10.0% 0.0% 60.0% 0.0%        30.0% 10.0% 60.0%
Number of students (out of 10)01060      316

Question #10:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 30.0% 0.0% 10.0% 10.0%        50.0% 20.0% 30.0%
Number of students (out of 10)03011      523

Question #11:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        80.0% 0.0% 20.0%
Number of students (out of 10)20000      802

Question #12:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 20.0% 0.0% 0.0% 0.0% 30.0%        50.0% 20.0% 30.0%
Number of students (out of 10)20003      523

Question #13:     Correct Answer: B or C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 10.0% 40.0% 10.0% 0.0%        40.0% 10.0% 50.0%
Number of students (out of 10)01410      415

Question #14:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 40.0% 0.0% 10.0% 0.0%        50.0% 10.0% 40.0%
Number of students (out of 10)04010      514

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 30.0% 10.0% 20.0% 20.0% 0.0%        20.0% 50.0% 30.0%
Number of students (out of 10)31220      253

Question #16:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 0.0% 10.0% 50.0% 0.0%        30.0% 20.0% 50.0%
Number of students (out of 10)10150      325

Question #17:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 10.0% 0.0% 0.0% 0.0%        90.0% 0.0% 10.0%
Number of students (out of 10)01000      901

Question #18:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 50.0% 0.0%        50.0% 0.0% 50.0%
Number of students (out of 10)00050      505

Question #19:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 60.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        40.0% 0.0% 60.0%
Number of students (out of 10)60000      406

Question #20:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 40.0% 0.0% 0.0%        60.0% 0.0% 40.0%
Number of students (out of 10)00400      604

Question #21:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 30.0% 10.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 10)00031      0010

Question #22:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 10.0% 0.0% 0.0% 10.0%        70.0% 20.0% 10.0%
Number of students (out of 10)11001      721

Question #23:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 20.0% 0.0% 0.0%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 10)00200      0010

Question #24:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 20.0% 0.0% 10.0% 0.0%        60.0% 20.0% 20.0%
Number of students (out of 10)02010      622

Question #25:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 10.0% 30.0% 0.0% 0.0%        50.0% 20.0% 30.0%
Number of students (out of 10)01300      523

Question #26:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 40.0% 10.0%        40.0% 20.0% 40.0%
Number of students (out of 10)00041      424

Question #27:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 10.0% 10.0%        50.0% 40.0% 10.0%
Number of students (out of 10)00011      541

Question #28:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 30.0% 0.0% 10.0% 0.0%        20.0% 50.0% 30.0%
Number of students (out of 10)03010      253

Question #29:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 30.0% 0.0% 0.0% 10.0% 0.0%        20.0% 50.0% 30.0%
Number of students (out of 10)30010      253

Question #30:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 10.0% 0.0% 0.0% 50.0% 0.0%        0.0% 50.0% 50.0%
Number of students (out of 10)10050      055

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st86Orlando Science High School Aaditya NairBA CACD DBAE BBDB C A BC BAD
2nd80Seminole (Seminole) HEMASAI KURUPATIAAECAAD DB EBBAC DA D CBCDDBAD
3rd77Orlando Science High School Aditi AbhilashEA CA D DEA DDAD DACD CD BAD
4th70Orlando Science High School Hemangi PatelBA CACD DB CBAA DAC D D
5th46Suncoast Jordan NguyenDA CA DD EC D DA E____
6th36Palm Beach Gardens Aliah Bangash DD AC DD DACDBCDB E___
7th29Suncoast Scout BaldaBE CA D DD ACBC E DA
8th26Suncoast Edgan ShamashCAACA D DD A E________
9th20Saint Edward's School Lily StraussDA C E B D D
10th19Vero Beach Emily Keeley A D C D____