REPORT FOR: Calculus - Region 1 January 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 29.938     STANDARD DEVIATION: 27.474     MEDIAN SCORE: 23

Average number of questions left blank: 12.1
Average number of questions answered incorrectly: 8.3
Average number of questions answered correctly: 9.6

Question #1:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 6.3% 75.0% 6.3% 12.5%        0.0% 25.0% 75.0%
Number of students (out of 16)011212      0412

Question #2:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 18.8% 18.8% 0.0% 0.0% 0.0%        62.5% 18.8% 18.8%
Number of students (out of 16)33000      1033

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 37.5% 6.3% 0.0% 18.8%        25.0% 37.5% 37.5%
Number of students (out of 16)26103      466

Question #4:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 50.0% 12.5% 12.5% 6.3% 0.0%        18.8% 31.3% 50.0%
Number of students (out of 16)82210      358

Question #5:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 6.3% 0.0% 6.3% 0.0%        75.0% 18.8% 6.3%
Number of students (out of 16)21010      1231

Question #6:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 18.8% 6.3% 12.5% 18.8%        31.3% 56.3% 12.5%
Number of students (out of 16)23123      592

Question #7:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 43.8% 0.0% 6.3% 6.3%        43.8% 12.5% 43.8%
Number of students (out of 16)07011      727

Question #8:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 31.3% 0.0% 0.0% 43.8% 0.0%        25.0% 43.8% 31.3%
Number of students (out of 16)50070      475

Question #9:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 0.0% 0.0% 0.0% 12.5%        75.0% 12.5% 12.5%
Number of students (out of 16)20002      1222

Question #10:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 18.8% 12.5% 0.0% 6.3% 6.3%        56.3% 31.3% 12.5%
Number of students (out of 16)32011      952

Question #11:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 6.3% 12.5% 12.5% 0.0%        68.8% 18.8% 12.5%
Number of students (out of 16)01220      1132

Question #12:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 43.8% 0.0% 12.5% 6.3% 0.0%        37.5% 18.8% 43.8%
Number of students (out of 16)70210      637

Question #13:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 25.0% 0.0% 0.0% 0.0%        75.0% 0.0% 25.0%
Number of students (out of 16)04000      1204

Question #14:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.3% 50.0% 0.0% 18.8% 0.0%        25.0% 25.0% 50.0%
Number of students (out of 16)18030      448

Question #15:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 87.5% 0.0% 6.3% 6.3% 0.0%        0.0% 12.5% 87.5%
Number of students (out of 16)140110      0214

Question #16:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.3% 68.8% 12.5% 12.5% 0.0%        0.0% 87.5% 12.5%
Number of students (out of 16)111220      0142

Question #17:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 43.8% 0.0% 6.3% 0.0%        50.0% 6.3% 43.8%
Number of students (out of 16)07010      817

Question #18:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 43.8% 0.0% 6.3% 0.0% 0.0%        50.0% 6.3% 43.8%
Number of students (out of 16)70100      817

Question #19:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.3% 6.3% 31.3% 0.0% 0.0%        56.3% 12.5% 31.3%
Number of students (out of 16)11500      925

Question #20:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.3% 25.0% 0.0% 0.0% 0.0%        68.8% 6.3% 25.0%
Number of students (out of 16)14000      1114

Question #21:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 25.0% 12.5% 6.3% 6.3% 0.0%        50.0% 25.0% 25.0%
Number of students (out of 16)42110      844

Question #22:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 37.5% 0.0% 0.0% 0.0%        62.5% 0.0% 37.5%
Number of students (out of 16)06000      1006

Question #23:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 31.3% 12.5% 0.0% 0.0% 0.0%        56.3% 31.3% 12.5%
Number of students (out of 16)52000      952

Question #24:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 12.5% 0.0% 18.8% 6.3% 0.0%        62.5% 18.8% 18.8%
Number of students (out of 16)20310      1033

Question #25:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 37.5% 12.5% 0.0% 18.8%        31.3% 31.3% 37.5%
Number of students (out of 16)06203      556

Question #26:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 25.0% 12.5% 18.8% 6.3% 6.3%        31.3% 43.8% 25.0%
Number of students (out of 16)42311      574

Question #27:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 25.0% 0.0% 18.8% 0.0%        56.3% 25.0% 18.8%
Number of students (out of 16)04030      943

Question #28:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 31.3% 56.3% 0.0% 0.0% 6.3%        6.3% 37.5% 56.3%
Number of students (out of 16)59001      169

Question #29:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.3% 12.5% 37.5% 12.5% 0.0%        12.5% 75.0% 12.5%
Number of students (out of 16)12620      2122

Question #30:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 6.3% 0.0% 0.0% 12.5% 37.5%        0.0% 62.5% 37.5%
Number of students (out of 16)10026      0106

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st92Lawton Chiles ALEX HUCABADDBA B ABDABBACBBBACBADBBE
2nd76Rickards ROHAN DAVIDIDABCABBDA DABBADDACBABACBADBCE
3rd60Rickards AKASH BHATCBCBBCDDABBABBABBACBABBABBDBAE
4th51Pensacola KENDALL FRAZEECAB BBD AB AABAC ABAC B D
5th33Lincoln ANDREW LIE E A BADBAC ABA EC BC_
6th31Lincoln NICHOLAS VOSSC BB EBD ACA BABBCABD DCCBBBE
7th25Lawton Chiles DAVID YANGC BA E AB A CBAABA E D
8th24Lawton Chiles DEV PATELC BA BD D AB B__
9th22Rickards VISHAL JANAPATICBAA D A ABB B ACA
10th20J.R. Arnold VINCENT NGUYENC EC A A BABB CABB__
11th14Rocky Bayou AMANDA BRANNONC B A A BAB B D D_
12th13Rocky Bayou SKYLAR STOFFELBB A BBA D C DDC AB B ADE
13th11J.R. Arnold JOHN STARLINGC AA EEDEE D BAB B EBBBC_
14th7J.R. Arnold TE'A SALAVERIAC EA AE AAB EBA__
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th6J.R. Arnold THOMAS CARDENASC D A D CC BAB A E ACE
16th-6Rocky Bayou CATIE BARNESE AA A DCC C AC_