REPORT FOR: Analytic Geometry - State 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 58.686     STANDARD DEVIATION: 31.215     MEDIAN SCORE: 63

Average number of questions left blank: 9.3
Average number of questions answered incorrectly: 4.9
Average number of questions answered correctly: 15.9

Question #1:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.9% 71.4% 0.0% 0.0%        25.7% 2.9% 71.4%
Number of students (out of 35)012500      9125

Question #2:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 60.0% 5.7% 8.6% 0.0% 0.0%        25.7% 14.3% 60.0%
Number of students (out of 35)212300      9521

Question #3:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 82.9% 2.9% 5.7% 0.0%        5.7% 11.4% 82.9%
Number of students (out of 35)129120      2429

Question #4:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 68.6% 2.9% 0.0% 0.0%        25.7% 5.7% 68.6%
Number of students (out of 35)124100      9224

Question #5:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.3% 2.9% 40.0% 0.0% 8.6%        34.3% 57.1% 8.6%
Number of students (out of 35)511403      12203

Question #6:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 0.0% 65.7% 2.9% 11.4%        17.1% 17.1% 65.7%
Number of students (out of 35)102314      6623

Question #7:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 5.7% 0.0% 71.4% 0.0%        20.0% 8.6% 71.4%
Number of students (out of 35)120250      7325

Question #8:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 8.6% 8.6% 17.1% 2.9%        60.0% 22.9% 17.1%
Number of students (out of 35)13361      2186

Question #9:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 2.9% 85.7% 0.0% 2.9%        5.7% 91.4% 2.9%
Number of students (out of 35)113001      2321

Question #10:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.9% 88.6% 0.0% 2.9%        5.7% 5.7% 88.6%
Number of students (out of 35)013101      2231

Question #11:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 0.0% 91.4% 5.7%        2.9% 5.7% 91.4%
Number of students (out of 35)000322      1232

Question #12:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 5.7% 37.1% 0.0% 0.0%        57.1% 5.7% 37.1%
Number of students (out of 35)021300      20213

Question #13:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 57.1% 0.0% 2.9% 5.7% 2.9%        31.4% 11.4% 57.1%
Number of students (out of 35)200121      11420

Question #14:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 42.9% 0.0% 11.4% 2.9%        42.9% 14.3% 42.9%
Number of students (out of 35)015041      15515

Question #15:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.9% 37.1% 11.4% 2.9%        45.7% 17.1% 37.1%
Number of students (out of 35)011341      16613

Question #16:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.6% 2.9% 0.0% 2.9% 68.6%        17.1% 14.3% 68.6%
Number of students (out of 35)310124      6524

Question #17:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 5.7% 8.6% 0.0% 11.4%        74.3% 14.3% 11.4%
Number of students (out of 35)02304      2654

Question #18:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 14.3% 51.4% 0.0% 0.0%        34.3% 14.3% 51.4%
Number of students (out of 35)051800      12518

Question #19:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 71.4% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0%        28.6% 0.0% 71.4%
Number of students (out of 35)250000      10025

Question #20:     Correct Answer: E
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 11.4% 0.0% 2.9% 54.3%        28.6% 17.1% 54.3%
Number of students (out of 35)140119      10619

Question #21:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.4% 60.0% 5.7% 0.0% 0.0%        22.9% 17.1% 60.0%
Number of students (out of 35)421200      8621

Question #22:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 65.7% 5.7% 2.9% 0.0% 0.0%        25.7% 8.6% 65.7%
Number of students (out of 35)232100      9323

Question #23:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.9% 0.0% 48.6% 2.9%        45.7% 5.7% 48.6%
Number of students (out of 35)010171      16217

Question #24:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 0.0% 85.7% 5.7% 0.0%        8.6% 5.7% 85.7%
Number of students (out of 35)003020      3230

Question #25:     Correct Answer: A or B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 45.7% 14.3% 0.0% 0.0% 0.0%        40.0% 0.0% 60.0%
Number of students (out of 35)165000      14021

Question #26:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 34.3% 2.9% 14.3% 0.0%        45.7% 20.0% 34.3%
Number of students (out of 35)112150      16712

Question #27:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 37.1% 5.7% 2.9% 37.1% 2.9%        14.3% 48.6% 37.1%
Number of students (out of 35)1321131      51713

Question #28:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 5.7% 28.6% 0.0% 0.0% 2.9%        62.9% 8.6% 28.6%
Number of students (out of 35)210001      22310

Question #29:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.9% 0.0% 25.7% 0.0% 5.7%        65.7% 8.6% 25.7%
Number of students (out of 35)10902      2339

Question #30:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 8.6% 0.0% 0.0% 82.9% 2.9%        5.7% 11.4% 82.9%
Number of students (out of 35)300291      2429

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st115Rickards High School Karthik VedulaCABBCCDDECDCABCEECAEBADCABABCD
2nd110Buchholz Daniel WangCABBECDACCDCABCEECAEBADCABABCD
3rd97Buchholz Emmanuel ZhengCABBECD CCDCABCE CABBADCABDBCD
4th95Dunbar High School Carson MulveyCABBCCDCCCDCABCEECAEBADCABAAED
5th95American Heritage (Plantation) Srijan DeorajCABBCCDBCCDCABCECCAEBADCABBBCD
6th91Buchholz Will GuamCABBCCD CCDCABCECCAABADCABAECD
7th88American Heritage (Plantation) Hugo LiuCABBCCDECCDCADCE CAEBADCABA  D
8th83Doral Academy High ronit sohalCABB CD CCD ABCE CAEBA CBB   D
9th81American Heritage - Boca/Delray Yuhan NiuCABB CD CBD AB E CAEBADCABDB D
10th79Orlando Science High School Omer Selim DemirCABBCCDBCCDCABCE  ABBADC DA CD
11th78American Heritage - Boca/Delray Jin Yang LiCABBCCDCCCDCAB EEBAEAADCA E CD
12th77Buchholz Rena FengCABBEED CCD C  E CAEBADC BA CD
13th73American Heritage (Plantation) Sebastian SalauesCABBACDBCCDCAEEECCAEBADCA D  D
14th72Lawton Chiles High School Jiayi BaiCABBA D CCDCAB E CA BADC DDB D
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th70Buchholz Himal Bamsai-WokhluCABBCCD CCDCABDE BA AADCAD B D
16th64Seminole (Seminole) SANTIAGO CHRISTC BBACDDCCD AB E    BADD DA CD
17th63Buchholz Nicole QianCABBACDCCCD   CE CA AA CABD  D
18th63Buchholz Nia Jobson  BB CB CCDC  CE CAEBAECACDB D
19th58American Heritage (Plantation) Emilee ZhouCABB ED CCD AB    AE   CB A  D
20th57Buchholz Angela LouCABBCEDDCCE   BE CAEBADCA D  E
21st54Rickards High School Shubham DixitC BB C  CCD   CD  AEB  C  AB D
22nd52American Heritage (Plantation) Clayton ZipperianCCBBACD ACDBAD E BA AABCB A  D
23rd50Doral Academy High Pranjali AwasthiCABBCCDDCCD A    C BCBDC  B  D
24th42Lawton Chiles High School Cyrus NadizadehCBB  DD CCD  BDA   EBA CA D  D
25th37American Heritage - Boca/Delray Lukas Cai CBBCCB CCE A  E C ECA C  D  D
26th35Doral Academy High Maria_Carla Gonzalez CB  C  CCD ADDE  A    C  DB D
27th34Buchholz Angela GaoC C  C  CCD      CA    CB    D
28th32Gainesville High School William Clavier AB CED C D DDDE   DB  CBBC  D
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
29th31Berkeley Prep Weston Poe  B   D CCD        E   CA    D
30th26Community School of Naples William Zhang AAACCDDCCD    BB  E A C AD AA
31st23Orlando Science High School Tarang GaddamB B     CCD E     A BB C  D  D
32nd9Ransom Everglades Maya Shaked         CD    A B        A  A
33rd8Ransom Everglades Emma Quintane  D      ED   CA   E      D   
34th7Saint Andrew's School Yeeun (Hazel) Kim    CA  CCD              DA  A
35th5Sickles Hieu VoCBDCB ADB  BD  EBBABBC D   AE