REPORT FOR: Geometry - State 2021
(Jump to Results By Student)

MEAN SCORE: 53.419     STANDARD DEVIATION: 30.062     MEDIAN SCORE: 56

Average number of questions left blank: 9
Average number of questions answered incorrectly: 6.1
Average number of questions answered correctly: 14.9

Question #1:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 7.0% 55.8% 4.7% 0.0% 4.7%        27.9% 16.3% 55.8%
Number of students (out of 43)324202      12724

Question #2:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 18.6% 72.1% 2.3% 2.3%        4.7% 23.3% 72.1%
Number of students (out of 43)083111      21031

Question #3:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.3% 95.3% 2.3% 0.0%        0.0% 4.7% 95.3%
Number of students (out of 43)014110      0241

Question #4:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.7% 67.4% 4.7% 4.7% 4.7%        14.0% 18.6% 67.4%
Number of students (out of 43)229222      6829

Question #5:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 7.0% 11.6% 14.0% 25.6% 4.7%        37.2% 37.2% 25.6%
Number of students (out of 43)356112      161611

Question #6:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 7.0% 4.7% 53.5% 0.0% 0.0%        34.9% 11.6% 53.5%
Number of students (out of 43)322300      15523

Question #7:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 51.2% 7.0% 20.9% 0.0% 7.0%        14.0% 34.9% 51.2%
Number of students (out of 43)223903      61522

Question #8:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 67.4% 9.3% 7.0% 2.3%        14.0% 18.6% 67.4%
Number of students (out of 43)029431      6829

Question #9:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.7% 7.0% 65.1% 4.7% 9.3%        9.3% 25.6% 65.1%
Number of students (out of 43)232824      41128

Question #10:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.6% 2.3% 67.4% 0.0% 7.0%        11.6% 20.9% 67.4%
Number of students (out of 43)512903      5929

Question #11:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 53.5% 14.0% 2.3% 0.0% 2.3%        27.9% 18.6% 53.5%
Number of students (out of 43)236101      12823

Question #12:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.7% 0.0% 58.1% 2.3% 4.7%        30.2% 11.6% 58.1%
Number of students (out of 43)202512      13525

Question #13:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.3% 53.5% 7.0% 4.7% 4.7%        27.9% 18.6% 53.5%
Number of students (out of 43)123322      12823

Question #14:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 2.3% 93.0% 2.3% 0.0%        2.3% 4.7% 93.0%
Number of students (out of 43)014010      1240

Question #15:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.3% 9.3% 34.9% 2.3% 0.0%        44.2% 20.9% 34.9%
Number of students (out of 43)441510      19915

Question #16:     Correct Answer: throw question out
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 7.0% 46.5% 4.7% 0.0% 23.3%        0.0% 0.0% 100.0%
Number of students (out of 43)3202010      0043

Question #17:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.6% 7.0% 53.5% 2.3% 0.0%        25.6% 20.9% 53.5%
Number of students (out of 43)532310      11923

Question #18:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 34.9% 7.0% 4.7% 0.0% 11.6%        41.9% 23.3% 34.9%
Number of students (out of 43)153205      181015

Question #19:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 4.7% 7.0% 7.0% 41.9% 4.7%        34.9% 23.3% 41.9%
Number of students (out of 43)233182      151018

Question #20:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 14.0% 18.6% 9.3% 2.3%        55.8% 30.2% 14.0%
Number of students (out of 43)06841      24136

Question #21:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.3% 11.6% 9.3% 30.2% 2.3%        37.2% 32.6% 30.2%
Number of students (out of 43)454131      161413

Question #22:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 20.9% 7.0% 2.3% 7.0%        62.8% 16.3% 20.9%
Number of students (out of 43)09313      2779

Question #23:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 11.6% 11.6% 9.3% 2.3% 0.0%        65.1% 23.3% 11.6%
Number of students (out of 43)55410      28105

Question #24:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.3% 7.0% 72.1% 4.7% 2.3%        11.6% 16.3% 72.1%
Number of students (out of 43)133121      5731

Question #25:     Correct Answer: C
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 0.0% 4.7% 62.8% 4.7% 0.0%        27.9% 9.3% 62.8%
Number of students (out of 43)022720      12427

Question #26:     Correct Answer: A
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 14.0% 14.0% 2.3% 39.5% 0.0%        30.2% 55.8% 14.0%
Number of students (out of 43)661170      13246

Question #27:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.3% 11.6% 2.3% 2.3% 0.0%        81.4% 16.3% 2.3%
Number of students (out of 43)15110      3571

Question #28:     Correct Answer: B
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 7.0% 69.8% 4.7% 0.0% 4.7%        14.0% 16.3% 69.8%
Number of students (out of 43)330202      6730

Question #29:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 9.3% 7.0% 2.3% 44.2% 2.3%        34.9% 20.9% 44.2%
Number of students (out of 43)431191      15919

Question #30:     Correct Answer: D
  Answered
A
Answered
B
Answered
C
Answered
D
Answered
E
       Left It Blank Got It Wrong Got It Correct
Percent of students 2.3% 7.0% 9.3% 2.3% 2.3%        76.7% 20.9% 2.3%
Number of students (out of 43)13411      3391

RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
1st103Lawton Chiles High School Arib SyedBCCBDCABACACBCCECADBDB CCA BD 
2nd95Buchholz Kailyn ZhaiBCCB CABCCACBCCBCAD DB CCA BA 
3rd94Lawton Chiles High School Linsey ZhongBCCBDCABCCACBCCBCEDBD  CCD BD 
4th86American Heritage - Boca/Delray Ryan RaoBCCBDCABCCACBCCECAD  B BCD B  
5th85American Heritage (Plantation) Mason ChengBCCBCCABCCACBCCBCADED  CC  BE 
6th85Lincoln Noah SummerlinBCCBBCABCCACBCCBCACCCBCCCACBBD
7th84American Heritage (Plantation) Meghan RenaudBCCBDCABCCACBC BCA  D  CC   D 
8th84Buchholz Alexander LouBCCBDCCBCCACBCCBCED D ACCD BD 
9th84Buchholz Melissa LiBCCB CABCCACBCCECED DEBCCD BA 
10th83Lawton Chiles High School Nima MollaeiBBCBACCBCCACBCCBC DBD BCCD BDB
11th80Buchholz Richard FengBCCECBABCCACBC BC DBDB CCD BD 
12th78Rickards High School Navya KommuBCCBECABCCACBC BC D C  CC  BD 
13th77American Heritage (Plantation) Vishakha JoshiBCCBDCABCCACBCC AB C   CC  BD 
14th77Lawton Chiles High School Katharine HsuBCCBBCABCCACBC E E  D BCCD BD 
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
15th77Buchholz Tom LiBCCBACCBCCACBC CCADDAB CCDBBDC
16th76Seminole (Seminole) AMRIT VIGNESHBCCBDCCBC ACBCCA ADD B BCD BD 
17th70American Heritage - Boca/Delray Isidoro LapidotBCCBECCBECACBCBBCAECDECBCADBDC
18th66American Heritage (Plantation) Junyi XiuBCCB  ABCCACBC EC  CD    D BD 
19th65Buchholz Alex LiuBCCB CABCC  BCC CED    CCD C  
20th64Dunbar High School Ben HamiltonBCC  CABCCA BCCB  D C  ECD BDC
21st62American Heritage - Boca/Delray Richard SchulzBCCCDCABCCACECBCBCDBEECCBD BD 
22nd56Buchholz Catherine Park CC  CABCC  BC B A     CCA    
23rd49Berkeley Prep Zaim SawarBCCBBCABCCECECABAAC ACAACB B  
24th46Doral Academy High Risha GuptaB CB CE ECA  C BC    B C   B  
25th44Dunbar High School Janet Tomas-Sebastian CC   ABCCA BC             B  
26th42American Heritage - Boca/Delray Daniel CrumECC C ABCCAEC  ECAECA  C ABBBE
27th40American Heritage (Plantation) Zining ChengACCACCEBCCBDCCDBAADBDCCCCDBEBA
28th39Gainesville High School Dominic Walpole BCB  CECC C CC   C    C D BD 
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
29th38American Heritage - Boca/Delray Kashyap Tanguturi CCB  ABE  C C BC B    C      
30th35Lawton Chiles High School Yimo WuECCDC EBEC C C EAA  B  DCD BD 
31st32Seminole (Seminole) BO CHEN CC     C    C         CC  B  
32nd30Dunbar High School Johnnie Harris ECBC  BCC   C             B  
33rd29Dunbar High School Henry Hill CC     BA   CABC      CC  B  
34th27American Heritage - Boca/Delray Pratheek NathaniBBCBD BCBBCE DCBBAA C BC B AD 
35th25Seminole (Seminole) SRIEEHARI MUTHU CCA  B CAB  C A  DD   CCB A  
36th23Gainesville High School Cormac Davis BCB   D A C C B  B    C   BA 
37th15American Heritage (Plantation) Vladimir BershanskiyCBCBDBCDDABADCAECBDCBDACDBBCDB
38th14Gainesville High School Joslyn Moraski BCCBA C E  BC EC  CB A CB    
39th11Gainesville High School Caroline PulliamABCBAACDBABACCBEAC DABBCDCABCB
40th8Flagler Palm Coast High School leila jackson  BBB        CA            A  
41st8Middleton Olivia GonzalezADCE  ACAEB AC BD   B AC B    
42nd6Sickles Kathryn Davis BDD  C      B  C A    C      
RankScoreSchoolStudent 1  2  3  4  5  6  7  8  9 101112131415161718192021222324252627282930
43rd5Lincoln Morgan BrumfieldCCCBDABCDEBCDCBABBBCBCDDBDBEAC